تشریفات عروسی و نکات کلیدی آن

تشریفات عروسی و نکات کلیدی آن

انجام تشریفات عروسی به طوری که خاطره انگیز و سرگرم کننده باشد، آرزوی هر عروس و دامادی است. جشن های عروسی موفق و به یادماندنی چند نکته مشترک دارند که در این مقاله به مهمترین آنها خواهیم پرداخت.
اگر شما در اجرای تشریفات عروسی خود این نکات را رعایت کنید، بدون شک عروسی شما هم در ردیف عروسی های موفق و خاطره انگیزی قرارخواهد گرفت که در ذهن مهمانان باقی می ماند.

برگزاری موفق تشریفات عروسی، معمولا آسان نیست و نیاز به صرف وقت و انرژی و برنامه ریزی دارد. از آنجا که اکثر مردم فقط یک بار عروسی می کنند، بنابراین شاید تجربیات برگزاری موفق تشریفات عروسی، در بین نزدیکان شما انگشت شمار باشد. اما نکاتی که در این مقاله مطالعه خواهید کرد، نتیجه بررسی صدها عروسی موفق است. بنابراین کمک زیادی به شما خواهد کرد.

نکته۱: هرچه زودتر یک تالار پذیرایی زیبا با اندازه مناسب رزرو کنید
رزور تالار عروسی یکی از مهمترین بخشهای برگزاری تشریفات عروسی شماست. حدود ۶ ماه قبل از عروسی خود می بایست تالارپذیرایی یا باغ عروسی خود را رزرو کرده باشید. تالار عروسی می بایست یک سالن بزرگ و مناسب داشته باشد و فضای کافی برای نشستن میهمانان و همچنین فضای کافی برای شادی مهمانان داشته باشد. سالن پذیرایی نه باید آنقدر بزرگ باشد که مهمانان شما در آن پراکنده شده و تعدادشان کم به نظر برسد و نباید آنقدر کوچک باشد که مهمانان شما تنگاتنگ یکدیگر بنشینند و معذب باشند. تالار تشریفات پذیرایی عروسی می بایست زیبا و دلنشین باشد. هیچ کس دوست ندارد وقت خود را در یک سالن تنگ و تاریک با سقفی کوتاه و یا یک زیرزمین سپری کند.
اگر پنج شنبه شب نشد، جمعه شب را انتخاب کنید و یا یک شب که فردای آن تعطیل است را در نظر بگیرید. برگزاری عروسی در چنین اوقاتی باعث می شود که میهمانان شما به موقع در عروسی شما حاضر شوند و به خوشحالی تصمیم بگیرند که بعداز ظهر تعطیل خود را در مجلس جشن و شادی شما شرکت کنند
نکته ۲:حتی الامکان تاریخ برگزاری جشن عروسی خود را آخر هفته قرار دهید
ممکن است مجبور باشید هزینه بیشتری برای تالار عروسی بپردازید اما ارزش آن را خواهد داشت. اگر پنج شنبه شب نشد، جمعه شب را انتخاب کنید و یا یک شب که فردای آن تعطیل است را در نظر بگیرید. برگزاری عروسی در چنین اوقاتی باعث می شود که میهمانان شما به موقع در عروسی شما حاضر شوند و به خوشحالی تصمیم بگیرند که بعداز ظهر تعطیل خود را در مجلس جشن و شادی شما شرکت کنند. معمولا جشن عروسی حدود ساعت ۸ بعداز ظهر آغاز خواهد شد و تا پاسی از شب ادامه خواهد یافت. اگر فردا تعطیل باشد، همه با خیال راحت به شادی و پایکوبی در مراسم عروسی شما خواهند پرداخت و تا آخر مراسم، مهمانی را ترک نخواهند کرد.

نکته ۳: کیفیت کترینگ و تهیه شام عروسی مهم است
مهمانان شما انتظار دارند در بزرگترین شب زندگی شما، خوب پذیرایی شوند و کترینگ و تهیه شام، مهمترین قسمت تشریفات عروسی شماست. کیفیت غذا می بایست مناسب باشد و در کنار آن دسر و نوشیدنی های مناسب نیز مهم هستند. اگر کمی از گوشه و کنار منوی غذا و مخلفات آن برای صرفه جویی در هزینه ها، بزنید اشکالی ندارد در عوض می توانید مطمئن باشید که غذای اصلی از کیفیت مناسبی برخوردار است. اگر مشکل بودجه دارید، قویا توصیه می کنم که مهمان کمتری دعوت کنید اما از کیفیت شام کم نکنید. امروزه دعوت کردن کلیه قوم و خویش ها و دوستان دور، مرسوم نیست. بهتراست از دعوت کردن برخی از مهمانان به مراسم عروسی خود صرف نظر کنید در عوض به مهمانان کمی که دعوت کرده اید، بهترین سرویس را ارایه دهید.
اگر تشریفات شام عروسی را به صورت سلف سرویس برگزار می کنید، مطمئن شوید که برای هر ۵۰ میهمان، یک میز شام وجود دارد. این نکته مهمی است. اگر ۳۵۰ میهمان باید سر یک میز شام پذیرایی شوند، دو ساعت طول می کشد تا تمام مهمانان شام بخورند. چراکه باید صبر کنند یک گروه شام خود را صرف کند و سپس گروه بعدی شام بخوردند و این یک فاجعه در برگزاری تشریفات عروسی است.
عروسی

نکته ۴:به موقع در جشن عروسی خود حاضر شوید
بسیاری از ما دیده ایم یا شنیده ایم که عروس و داماد موقع صرف شام به جشن عروسی خود رسیده اند. اگر می خواهید بدانید مهمانان شما چه حسی خواهند داشت، خیلی ساده است : دو ساعت تمام روی یک صندلی بنشینید و موزیک گوش کنید یا به یک برنامه تلویزیونی زل بزنید!
دیر رسیدن شما به عروسی، ضمن اینکه مهمانان را خسته می کند، عکس ها و فیلم عروسی شما را نیز خراب میکند. فقط به این فکر کنید که عکاس و فیلم بردار شما، هنگامی که شما موقع صرف شام به جشن رسیده اید، چه چیزی را باید ثبت کنند؟

نکته ۵:عروس و داماد قدرشناس آخر از همه شام می خورند!
شب عروسی شما بزرگترین شب زندگی شماست. شاید در تمام طول زندگی تان چنین فرصتی برای شما فراهم نشود که این همه مهمان از دور و نزدیک به خاطر شما دور هم جمع شوند. اگر می خواهید همه از تشریفات عروسی شما راضی و خشنود باشند، خوردن شام خود را به تعویق بیندازید و با حوصله بر پذیرایی نظارت داشته باشید. خودتان سر هر میز حاضر شوید و ضمن ابراز قدردانی دوباره از مهمانان از آنها بپرسید که چیزی کم و کسر دارند یا خیر؟ با مهمانان نزدیک و طراز اول خوش و بش کنید و خلاصه نشان بدهید که آداب میزبانی را می دانید. بعد از اینکه همه چیز را کنترل کردید، به اتفاق همسرتان مشغول صرف شام عروسی شوید.

Rate this post
مهر 1396
به اشتراک بگذارید
مطالب اخیر

دیدگاه ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

09121936223